Μια συναυλία για την Βικτώρια... στο FUZZ Music Club στις 14 Οκτωβρίου! - Γιάννης Χαρούλης

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Μια συναυλία για την Βικτώρια... στο FUZZ Music Club στις 14 Οκτωβρίου!

Δεληβοριάς, Καραμουρατίδης, Μποφίλιου, Παλαμίδας, Χαρούλης, Positive Red τραγουδούν για τη Βικτωρία!
 
Η συναυλία με τίτλο ''Ένα τραγούδι για τη Βικτώρια'' έχει ξεκάθαρο σκοπό αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης. Η Βικτώρια Μπόζικ, η βοηθός της Λένας Πλάτωνος και για την ακρίβεια η γυναίκα που τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της, όταν κι εκείνη περνούσε τις δικές της περιπέτειες, διαγνώστηκε με μορφή επιθετικού καρκίνου.
Είναι αμεσότατη η ανάγκη μετάβασης της Βικτώριας σε κλινική του Χιούστον, στο Τέξας των ΗΠΑ, προκειμένου να ακολουθήσει μία ειδική θεραπευτική αγωγή.
Το κόστος του ταξιδιού, της παραμονής στις ΗΠΑ και του κλινικού θεραπευτικού προγράμματος είναι πραγματικά δυσβάστακτο. Για το σκοπό αυτό είναι άκρως συγκινητική η προθυμοποίηση των καλλιτεχνών για μία συναυλία που θα συγκεντρώσει ενδεχομένως το απαιτούμενο ποσό από τις πωλήσεις των εισιτηρίων.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Θέμης Καραμουρατίδης, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Γιάννης Παλαμίδας, ο Γιάννης Χαρούλης, οι Positive Red και ο Στέργιος Τσιρλιάγκος, θα συμμετέχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στη συναυλία ''’για τη Βικτώρια'', όπως ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ προσφέρεται και ο χώρος FUZZ Music Club.
 

Πληροφορίες

Ώρα έναρξης: 22:00
FUZZ Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος) | Τηλ. 210 3450817Τιμές εισιτηρίων: 20 € (για ορθίους) και 50 € (για 100 θέσεις καθήμενων)
Προπώληση:
Καταστήματα PUBLIC, 7SPOTS, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
www.viva.gr

Έναρξη προπώλησης: Τρίτη 8 Οκτωβρίου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: